16
mar
2013
Elvis letar efter den första mjölken
Skriv ut
16
mar
2013
Det blev en liten kille, 001 Elvis, som tas om hand av mamma Engla.
Skriv ut
22
feb
2013
Fisk- och skaldjursmiddag under inspirationsresa till Barcelona i februari 2013
Skriv ut
19
feb
2013
Vi köper fisk till kvällens middag. Att varva restaurangbesök med egna middagar på lokala råvaror är det roligaste och bästa sättet att lära känna ett annat lands matkultur, tycker vi.
Skriv ut
16
nov
2012
Kingstreets två första egna kor har flyttat in! Lita och Engla är av rasen Hereford, en ras som är framavlad för att ge gott kött. Hereford är kända för att vara lugna och trevliga med bra kalvningar. Både Lita och Engla är dräktiga och i vår blir det kalvar. Vi vill följa vår filosofi hela vägen och servera våra gäster kött av bra kvalitet från djur som har levt ett bra liv.
Skriv ut
15
nov
2012
Invigningslunch Svensk Rustik
Wrap med räkor, krämig kålrabbi och pepparrot
Kycklingterrin med Tvärnöskinka, rödvinskokt pärllök och salladsspenat
Varmrökt Grisslehamnslax på vattenkrasse Royal
Inkokt lax med sallad på blodgrape, gurka och fänkål
Kryddstekt, benfri kotlett från Nibble Gård med picklad savoykål och morot
Sallad på matvete, polkabetor, gulbetor och pumpafrön
Potatisgratäng med trattkantareller och prästost
Blandad brödkorg med ekologiskt smör och havssalt
Frasig äppelpaj med karamellkräm
Skriv ut
9
nov
2012
Jonas åkte på kurs “Kallrökt och fermenterat” på Restaurangakademien med Magnus Ek, som jobbar mycket med syrat och fermenterat på sin restaurang Oaxen Krog & Slip www.oaxen.com
Skriv ut
19
okt
2012
Meny
Jordärtskockssoppa med rökt sik, picklad gurka och dill
Reninnanlår med trattkantarellquesadilla, brysselkålsblad med rökt karré samt äppel- och päronchutney
Key Lime Pie med kryddkokta björnbär och kokosflarn
Skriv ut