Fotograf: Ulrika Ekblom / SÖD
Utskrivbar version av logotyp.

Bilder

16
mar
2013

Kingstreets första egna kalv Elvis

Vår första egna kalv är född, 001 Elvis

Det blev en liten kille, 001 Elvis, som tas om hand av mamma Engla.

Skriv kommentar

22
feb
2013

Mat i luckan på Botafumeiro, fisk- och skaldjurspalats i Barcelona

Mat i luckan på Botafumeiro, fisk- och skaldjurspalats i Barcelona

Fisk- och skaldjursmiddag under inspirationsresa till Barcelona i februari 2013

Skriv kommentar

19
feb
2013

Fisk på La Boqueria i Barcelona

Fiskmarknad i Barcelona

Vi köper fisk till kvällens middag. Att varva restaurangbesök med egna middagar på lokala råvaror är det roligaste och bästa sättet att lära känna ett annat lands matkultur, tycker vi.

Skriv kommentar

16
nov
2012

Lita och Engla flyttade in i november 2012

Lita och Engla flyttade in i november 2013

Kingstreets två första egna kor har flyttat in! Lita och Engla är av rasen Hereford, en ras som är framavlad för att ge gott kött. Hereford är kända för att vara lugna och trevliga med bra kalvningar. Både Lita och Engla är dräktiga och i vår blir det kalvar. Vi vill följa vår filosofi hela vägen och servera våra gäster kött av bra kvalitet från djur som har levt ett bra liv.

Skriv kommentar

15
nov
2012

Catering i Norrtälje

Buffé medvårkänslor

Invigningslunch Svensk Rustik
Wrap med räkor, krämig kålrabbi och pepparrot
Kycklingterrin med Tvärnöskinka, rödvinskokt pärllök och salladsspenat
Varmrökt Grisslehamnslax på vattenkrasse Royal
Inkokt lax med sallad på blodgrape, gurka och fänkål
Kryddstekt, benfri kotlett från Nibble Gård med picklad savoykål och morot
Sallad på matvete, polkabetor, gulbetor och pumpafrön
Potatisgratäng med trattkantareller och prästost
Blandad brödkorg med ekologiskt smör och havssalt

Frasig äppelpaj med karamellkräm

 

Skriv kommentar

15
nov
2012

Nyinvigning av arkitektkontor

Slutfinish på svensk buffé

Jonas gör slutfinish på buffén

Skriv kommentar

9
nov
2012

På kurs med Magnus Ek från Oaxen Krog & Slip

På kurs med Magnus Ek från Oaxen

Jonas åkte på kurs “Kallrökt och fermenterat” på Restaurangakademien med Magnus Ek, som jobbar mycket med syrat och fermenterat på sin restaurang Oaxen Krog & Slip www.oaxen.com

Skriv kommentar

19
okt
2012

Höstmiddag i Ärkebiskopsgården

Key lime pie

Meny
Jordärtskockssoppa med rökt sik, picklad gurka och dill
Reninnanlår med trattkantarellquesadilla, brysselkålsblad med rökt karré samt äppel- och päronchutney
Key Lime Pie med kryddkokta björnbär och kokosflarn

Skriv kommentar