Fotograf: Ulrika Ekblom / SÖD
Utskrivbar version av logotyp.

Om oss

 

Det här är Kingstreet
Catering i Uppsala.

Vår kärnverksamhet är catering, eller kökskonst på visit som vi kallar det. För det är just vad det handlar om, en matupplevelse utöver det vanliga, varhelst du upplever den. Vårt intresse och vår känsla för maten genomsyrar hela verksamheten och vi lever som vi lär. Vi väljer närodlat och lokalproducerat så långt det är möjligt och vi använder råvaror där vi känner till ursprunget. Ofta har vi en personlig relation med leverantören och det här gör att vi alltid arbetar med produkter av högsta kvalitet.

Kingstreets köksmästare är Jonas Åkerlind. Med lång erfarenhet av kök i både Sverige och USA är hans mat både spännande och genomtänkt och dessutom vacker att se på.

Sara Åkerlind organiserar Kingstreet verksamhet. Ringer du oss är det Sara som svarar, hon har stenkoll på detaljerna och brinner för matupplevelsen som helhet. Förutom koordinator är Sara sommelier och ansvarar för servering.

Tillsammans med Sara och Jonas arbetar flera engagerade medarbetare, såsom kockar och servis, då uppdraget är av större karaktär.

Kontakta oss gärna, du når oss på info@kingstreet.se eller 018-13 82 00