12
sep
2014
Exor inflyttningsfest med grillbuffé. Mycket grillat nu!
Grillbuffé
På grillen
Pepparstekt flankstek och biff Källberga Hereford från egen gård (vi serverade det första köttet från vår egen tjur Elvis)
Tryffelsalsiccia
Cevicheglaserad tonfisk
På Buffén
Pinchos med citronkrämig krabba och rostad paprika
Tunnbröswrap med varmrökt Grisslehamnslax, äpple och pepparrot
Caesarsallad “Gör din egen” med surdegskrutonger, dressing och parmesan
Rostad Idahopotatis med provensalska grönsaker och rucola
Pastasallad med kronärtskockor, chèvre, basilika och pinjenötter
Rökt tomat- och bönsalsa samt vispat gremolatasmör, till det grillade
Blandad brödkorg och smör med havssalt
Dessert
Rabarber- och jordgubbscocktail med vaniljcrème och italiensk maräng
Skriv ut
Skriv kommentar