Fotograf: Ulrika Ekblom / SÖD
Utskrivbar version av logotyp.

Bilder

8
mar
2014

Drottningmousse på 40-årsfest

Drottningmousse

Allt det goda special
Rosmarin- och parmesanbröd med en god olivolja
Västerbottenquiche
Caesarsallad med pilgrimsmusslor, räkor och parmesan
Tunnbrödwrap med varmrökt Grisslehamnslax, äpple och pepparrot
Parmalindad gremolatakyckling på spett
Pastasallad med kronärtskockor, chèvre, basilika och pinjenötter
Kallskuret; coppa, mortadella, parma och salami
Rostad potatissallad med grillad paprika, haricots verts, liguriska oliver och citron

Utvalda mogna dessertostar med grisinisticks
Färska frukter och bär

Drottningmousse med soltorkade blåbär

Skriv kommentar

26
feb
2014

Vit choklad- och limemousse

Representationslunch
Dorade med olivrostad potatis, citronolja och gemsallad
Vit choklad- och limemousse med varm blåbärsmuffin och hallonsirap

Skriv kommentar

21
feb
2014

Närproducerad buffé

Vårbuffé

Vintrig buffé på catering i Uppsala

Skriv kommentar

19
feb
2014

Kimchi- tajm

Kimchi- tajm

Gott, nyttigt och så enkelt att göra själv. Vi använder recept ur Karin Bojs “Syra själv”.

Skriv kommentar

11
feb
2014

Närproducerade hamburgare på Innovation Camp, ett 12-timmarsuppdrag för Östhammars kommun och Ung Företagsamhet

Närproducerade hamburgare på Innovation Camp, ett 12-timmarsuppdrag för Östhammars kommun och Ung Företagsamhet

En heldag i Östhammar med smoothies och smörgåsar på förmiddagen, pestokyckling till lunch, morotskaka och småkakor på eftermiddagen och hamburgare till middag.

Skriv kommentar

18
dec
2013

Julbord anno 1920-tal, åt kund för fotografering till historisk bok

Julbord anno 1920-tal, åt kund för fotografering till historisk bok

Jonas lagade flertalet rätter i gammal tappning för en fotografering till en bok

Skriv kommentar